Raw vánoční štola
Pojďme se naladit na vánoce a ulahoďme si raw vánoční štolu. Je skvělá, je ozkoušená a budete nadšení.
Pojďme se naladit na vánoce a ulahoďme si raw vánoční štolu. Je skvělá, je ozkoušená a budete nadšení.
Krémový veganský sýr podle Cary Brotman a Markuse Rothkranze. Nejnovější video, vydané dnes. Tak urychleně překládám, ať si pochutnáme všichni.
Přeji lahodné dny plné zdraví, jezme dobře, ať máme skvělou imunitu.
Skvělá příloha nebo samostatné jídlo. Překvapte svou rodinu netradiční zeleninovou přílohou, ať už jíte cokoliv a jakkoliv.
Pokud si nevíte rady, co s velkou úrodou dýní, tento recept je přesně pro Vás.
Recept z dalšího Čokofestu od Květy Vondrákové. Opět s velkým úspěchem připravováno přímo na pódiu. Květa prohlásila: „Bohužel nemůžu udělat lepší fotky, lidé, ta zlatíčka, mi to berou přímo pod rukama.“
A tak tedy dnes přidávám recept, který mizí přímo pod rukama.
Přeji Vám lahodné pochutnání a mnoho láskyplných rukou, které budou kuličky jíst, Klára
Když se u nás doma chipsy dosušují, vypadá to asi takto: nastává nenápadný, pozvolný přesun k sušičce…
Následuje chroupání a mlaskání. A než bys řekl švec, chipsy jsou pryč. Načež plná očekávání přijdu k sušičce pro tu božskou dobrotu – a sušička je prázdná… Ještě že máme stálý přísun kadeřávku.
Medovo-mrkvovou polévku vařila Květa Vondráková na ČT2 v pořadu Dobré ráno.
Zejména ty medovo-mrknové chipsy jsou naprosto famózní a skutečně je doporučuji si udělat.
Podívejte se na recept. Pokud si ho připravíte a je hotovo, máte cca půl minuty na to se beránkem pokochat, protože posléze zmizí rychlostí světla v bříškách vašich nejbližších. Je to radost
Miluju Itálii, miluju dezerty a miluju (tira)Míšu.
Raw a vegan verze je nutričně bohatá, naprosto lahodná a méně sladká. Když mě honí mlsná, mlsám bez kompromisu. Tedy dělám dobře i své mysli, i svému tělu.
Vanilkový krém nedělám z kešu, ale nechávám ho pěkně nadýchaný a jemný. Tak hurá do toho.
Koukavé a jednoduché.
Zapojte svoje děti, užijete si srandu a hravé tvoření (a pak taky trošku úklidu, což se ale vyplatí). Jakoby.
Kdo by odolal takové jednoduchosti, jako jsou čerstvé jahody, domácí zmrzlina bez cukru a domácí vegan šlehačka?
Vyzkoušejte.
Kdo by někdy nedostal chuť na pořádnou baštu… Původně jsem chtěla napsat prasárnu, ale přišlo mi to nepatřičné
Podívejte se na recept na běžné jídlo v jeho zdravé a výživné verzi. Když se chce, prý všechno jde. A tyhle palačinky na americký způsob navrstvené na sobě fakt jdou. Recept je od zábavné Laury z Raw not Gross.
Krásně jarní jednoduchý recept na mnoho způsobů. Udělejte si domácí chlebíky/krekry. Klidně stylem „co dům dal“.
A k tomu fermentovaný kešu „sýr“. Pokud se vám nechce fermentovat, vynechte probiotika a udělejte si kešu pomazánku.
Do třetice všeho dobrého.
Dnešní den trávím s recepty pana Lubomíra Kučery. Mrkněte na boží vosí hnízda a raw marcipán (štolu). Následují tyto oreo sušenky.
Makové kuličky podle Květy Vondrákové.
Krásné fotografie nafotil Ivan Frňo.
Takto nakrájené na tenčí plátky je to naprosto ideální pochoutka k zázvorovému čaji.
Recept je jednoduchý a s těstem se dobře pracuje.