LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Makový puding bez cukru jako přirozený zdroj vápníku podle Cecílie Jílkové (raw, vegan)

20151203_092912-Medium

Jedna porce tohoto makového dezertu (cca 170g) obsahu polovinu doporučované denní dávky vápníku. A jelikož jsou doporučené denní dávky (DDD) dost podceňované, můžete se klidně směle nadlábnout.

Recept z kuchyně Cecílie Jílkové (www.najimseazhubnu.cz) je báječný jako malá snídaně nebo sytá svačinka.

,

Dokonalé cibulové wrapy (raw, vegan) podle TannyRaw

maxresdefault

Mrkněte na video od Tanny na skvělé cibulové krekry/wrapy. Jsou báječné a nyní na zimu se skvěle hodí. Miluju cibuli, pokud vy také, neváhejte a recept vyzkoušejte.

Pokud neznáte Tanny, na youtube má skvělou sérii sušených krekrů a wrapů. Postupně některé zajímavé recepty přeložím. Mimochodem, kolik byste řekli, že je Tanny let? Dejte tip do komentářů.

RAW piña colada kuličky (vegan, bez lepku)

imageresize-16

Léto nás již zve na slunečné pláže. A s tím spojené asociace. Piña colada kuličky obsahují tučný kokos, ale i trochu ořechů a sušené ovoce. Zdroje zdravých tuků se hodí i v létě.

Piña colada se pije zejména na karibských plážích. Raw piña colada kuličky Květa Vondráková upravila na evropské poměry, ale zachovala vysoce kvalitní základní suroviny. Přeneste co na karibské pláže spolu se mnou. :)

, ,

Vypínací krém na obličej s rostlinnou alternativou kolagenu, olejem a máslem (vegan, raw)

09AA0475-61EB-4B26-9456-CC18717464DE

Pokud doma rádi připravujete přírodní kosmetiku pro péči o Vaší pleť, vlasy i tělo, dneska mám skutečnou parádičku. Kamarádka Květa připravila výživný krém na obličej. Krém na obličej obsahuje Irský mech, olivový a růžový olejíček a bambucké a kokosové máslo. Nicméně můžete použít kterýkoliv olej, jaký máte doma.

Rozklikněte recept a pojďme na to.

, , , , ,