LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Rychlé okurkové pickles hotové přes noc (raw, vegan, bez lepku)

Raw-Sweet-Bread-and-Butter-Overnight-Pickles66

Rychlé okurkové pickles jsou úžasně lahodné. Navíc jsou hotové přes noc. A čím déle je necháte, tím jsou lepší.

Tento „lák“ na okurky je naprosto dokonalý. Po snězení lák nevylévejte, prostě si udělejte další okurky. Lák Vám skvěle poslouží také jako jednoduchá zálivka na salát.

Avokádová pomazánka s houbami (raw, vegan, bez ořechů)

IMG_1222-e1507223579554

Houby kam se podíváš. Sezóna hub je v plném proudu. A máte-li již nasušeno, vyzkoušejte avokádovou pomazánku na chleba s rajčátky a houbami.

Zelenou pomazánku kupodivu s chutí baštil i můj malý František, ačkoliv jinak cokoliv zeleného moc rád nemá. Vyzkoušejte.

Octovka (dresing na salát, pizzu, zeleninu). Zkrátka dresing na všechno.

Dairy-Free-Sour-Cream1

Miluju octovku. Úplně nejdokonalejší je na pizza chlebu. Amie Sue říká, že je to taková zakysaná smetana.

Každopádně octovka je dokonalá na všechno. Super je také na saláty a na všechno zelené. Skvělá je také na cuketové nebo okurkové chlebíčky a nebo k namáčení podélně nakrájené zeleniny.

Nekuřecí salát podle Fully Raw Kristina s cizrnou a bylinkami (raw, vegan)

maxresdefault

Možná vám přijde vhod recept na salát s vynikající krémovou zálivkou od Kristiny. Co naplat, jsem salátová :)

Podobné saláty děláme doma často a brzy pro Vás nafotím náš nejoblíbenější super jednoduchý recept s kešunézou z kapary.

Kristinin nekuřecí salát je hutný, protože je v něm cizrna. A tak pokud jste začali sportovat, doporučuji k naplnění bříška a doplnění bílkovin.

Čerstvý rychlý salát, který si připravíte i v práci (raw, vegan)

30C39E53-F0A3-4C4C-AF2E-2DAEB447D010

Jak řešíte stravování na cestách, popř. v práci nebo ve škole?

Dnes jsem se rozhodla posdílet triviální recept, který ale odráží to, jak většinou skutečně jím. Obvykle podobné jednoduchosti nesdílím, salát si skutečně umí připravit každý. Možná vás ale inspiruje k tomu připravit si ho v práci nebo na cestách částečně čerstvý. „Rozblemcaný“ salát v krabičce skutečně není nic moc.

Máte zájem, abych sdílela i o každodenní jednoduché až triviální recepty?

„Udělej si vlastní“: sladko-kyselý lák! (raw, vegan, bez cukru, bez lepku) seriál, díl 6/6

relish

„Udělej si vlastní“ je cyklus videí od Markuse Rothkranze, jak si sám vyrobit vlastní super zdravá ochucovadla do jídel místo fastfoodových nezdravých.

Těšte se tak na majonézu (již uveřejněno), kečup (již uveřejněno), hořčici, dresing tisíc ostrovů (již uveřejněno), pálivou omáčku (již uveřejněno) a lák. Připraveni na smršť chutí? Zapomeňte na náhražky, pojďte do plných chutí.

„Udělej si vlastní“: hořčici! (raw, vegan, bez cukru, bez lepku) seriál, díl 5/6

mustard

„Udělej si vlastní“ je cyklus videí od Markuse Rothkranze, jak si sám vyrobit vlastní super zdravá ochucovadla do jídel místo fastfoodových nezdravých.

Těšte se tak na majonézu (již uveřejněno), kečup (již uveřejněno), hořčici, dresing tisíc ostrovů (již uveřejněno), pálivou omáčku (již uveřejněno) a lák. Připraveni na smršť chutí? Zapomeňte na náhražky, pojďte do plných chutí.

„Udělej si vlastní“: kečup! (raw, vegan, bez cukru, bez lepku) seriál, díl 4/6

tomatoes-1448262_1280

„Udělej si vlastní“ je cyklus videí od Markuse Rothkranze, jak si sám vyrobit vlastní super zdravá ochucovadla do jídel místo fastfoodových nezdravých.

Těšte se tak na majonézu (již uveřejněno), kečup, hořčici, dresing tisíc ostrovů (již uveřejněno), pálivou omáčku (již uveřejněno) a lák. Připraveni na smršť chutí? Zapomeňte na náhražky, pojďte do plných chutí.

‹ Předchozí příspěvky