Natrhejte si nádherně voňavý černý bez. Poradím vám, jak ho jednoduše a lahodně využít v raw kuchyni.
Natrhejte si nádherně voňavý černý bez. A já vám poradím, jak ho jednoduše a lahodně využít v raw kuchyni.
Natrhejte si nádherně voňavý černý bez. A já vám poradím, jak ho jednoduše a lahodně využít v raw kuchyni.
S vytvářením fotonávodu k přípravě Irského mechu jsem byla inspirována k vytvoření nové rubriky „Raw techniky“, kde se postupně dozvíte veškeré techniky využívané v živé kuchyni, jako je sušení, příprava ořechových a semínkových mlék, fermentování, namáčení, klíčení, přípravu nudliček a špaget, obalování, odšťavňování, přípravu smoothie a další vychytávky. Jsem nadšená z těchto „základních“ dotazů, protože to znamená, že Lahodný blog inspiruje i úplné začátečníky, stejně tak jako dlouholeté příznivce živé stravy. Veškeré vaše inspirace velmi, velmi oceňuji. A teď již k Irskému mechu.
Občas přemýšlím, zda na Lahodný blog dávat i vskutku jednoduché inspirace, které si dáváme téměř denně. Jsou tak jednoduché, až je skoro zvláštní je uveřejňovat.
Na druhou stranu ve mě již delší dobu „klíčí“ záměr ukazovat nejen živou stravu v její gurmánské podobě, ale i v její jednoduchosti, každodennosti a rychlosti.
Proto se více a více na Lahodném blogu budou v harmonickém soužití vedle sebe ukazovat úžasné gurmánské recepty, tak jako úžasné jednoduché, každodenní inspirace. Lahodné chutnání
Jak radostně skloubit živou stravu a společenský život?
Děti, rodiče a živá strava.
Podzimní šťávy – jak dětem připravovat výborné (i zelené) šťávy, aby jim chutnaly?
To jsou témata dalšího společného setkání s Aničkou Hýžovou, se mnou a s Vámi. V Bazalce v Hradci Králové. Moc se těšíme.