LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Raw jahodová marmeláda s datlemi (na cukroví nebo jinam)

Strawberry-Date-Jam-1

Cukroví a marmeláda jde dohromady. Tento lahodný recept podle Amie Sue je prostě tradiční. Skládá se ze dvou ingrediencí, které můžete libovolně měnit.

Místo jahod lze použít jablka, švestky, mango, meruňky, fíky i další lahodnosti a vytvořit si tak úžasný raw džem, který v lednici vydrží až 2 týdny.

,

Wrapy z Irského mechu + recept na thajské závitky (raw, vegan, bez lepku, bez sacharidů)

IMG_20180418_193156_521

Naučte se vytvořit lehké závitky z Irského mechu, které můžete naplnit zeleninou (např. nyní aktuálně cuketou) a dipem.

Znáte rýžový papír? Závitky z Irského mechu jsou něco podobného. Závitky z Irského mechu jsou netučné, bez sacharidů a nápadité.

3 lahodná smoothie podle Fully Raw Kristiny – s čokoládou, se špenátem i borůvkami + tip, jak na zelená smoothie u dětí.

1

Zdá se mi, že Kristina je přebornicí ve smoothie, která jsou na všechny způsoby skutečně lahodná. A také je přebornicí ve zmrzlinách. Dnes mám pro vás 3 „vyletněné“ recepty na smoothie od Kristiny. Plus tip, jak na zelená smoothie u dětí.

,

Raw salát coleslaw s majonézou

10597245_338106469681931_413545632_n

Možná právě Vám v živé stravě chybí určité chutě z vařené kuchyně? Nebo chcete v rámci svého jídelníčku vyzkoušet zdravou variantu určitého jídla? A nebo chcete prostě udělat něco nového? Tak či tak, raw salát coleslaw s majonézou je vynikající ať už s majonézou nebo bez ní.
Chcete dostávat nové sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu? Chcete se nechat inspirovat? Přihlašte se k odběru receptů. Přátelé a zákazníci Lahodností každý týden exluzivně dostávají nový sezónní recept do e-mailové schránky jako první. :) K odběru se přihlásíte na hlavní stránce Lahodností úplně dole.

Příklad jídelníčku na jeden den + 4 recepty

day-4 (2)

Toto video patří k sérii „Za 14 dní do plavek“, kterou Kristina natočila před několika měsíci. Uvádí v něm nejen lahodné recepty na smoothie a šťávy, ale také příklad jídelníčku na jeden den.
V článku naleznete recept na 3 smoothie/šťávy a recept na tropický salát se zálivkou z konopného semínka. Lahodnou chuť ;)

5 raw salátových dresingů podle Kristiny

maxresdefault

Umět a zkoušet dobré salátové zálivky je v živé kuchyni velmi zábavné. I stejný salát udělají různé zálivky úplně jiným a uspokojí naše chuťové buňky.

Dnešních 5 inspirací na jednoduché a rychlé salátové dresingy vytvořila Kristina. Chuťové dokonalé zálivky jsou nejen velmi lahodné, ale také krásně barevné. Dají se jíst i očima.