Natrhejte si nádherně voňavý černý bez. Poradím vám, jak ho jednoduše a lahodně využít v raw kuchyni.
Natrhejte si nádherně voňavý černý bez. A já vám poradím, jak ho jednoduše a lahodně využít v raw kuchyni.
Natrhejte si nádherně voňavý černý bez. A já vám poradím, jak ho jednoduše a lahodně využít v raw kuchyni.
Ovocné vody jsou vynikající. Ovoce ochutí a „ovoní“ vodu a udělá skutečně osvěžující a nádherně vypadající nápoj. Krásně vypadají v klasickém skleněném džbánu. Doporučuji zkusit ovocnou vodu s různými bylinkami a ovocem. Kombinace ovoce a okurky chutná skvěle a je překvapivě chladivá a osvěžující. Dokonalé je nakombinovat vodu s vodou z mladého kokosu. MŇAM.
S nádherným počasím roste chuť na lehké, přirozené a svěží chutě a vůně, které potěší chuťové pohárky i naše oči. Miluji květiny (zvláště pak „jedlé květiny“) a tak jsem se nechala inspirovat jejich krásou a přináším Vám svěží inspiraci v podobě květinových vod. Už jste někdy pili růži? Růže vyluhovaná ve vodě chutná stejně jako její vůně.