LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Malinovo – jahodová dřeň (raw, vegan, bez lepku, bez cukru)

raw zmrzlina lahodnostiSuper jednoduché domácí zmrzliny a sorbety (dřeně) miluju. Jedinou nevýhodou tak zůstává, že nejdou koupit a musíme si je připravit doma. Příprava ale zabere minimum času a ještě víte, co si do zmrzky či sorbetu přidáte.
Zmrzlina je krémová a sorbet je jako ovocná dřeň. Kdo již nejste zvyklý na sladkou chuť, nepřidávejte sladidlo. Malinovo – jahodová dřeň je ale kyselejší a tak lze přidat i zdravější sladidlo, např. erythritol nebo xylitol.
Velmi osvěžující záležitost. Žádné složitosti.

raw zmrzlina lahodnosti

Přeji lahodné malinovo – jahodové pochutnání,

Klára Hlaváčová

www.lahodnosti.cz

logo250px

Máme širokou nabídku raw, vegan a bio produktů, od čerstvých po sušené, od ořechů po doplňky stravy. Tím, co jíme, i žijeme. Doslova. Nakupujte nebo se inspirujte v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz

lahodnosti.cz

Co potřebujeme? 

jahody (čerstvé nebo zmražené)
maliny (čerstvé nebo zmražené)
1) Jahody a maliny zmrazíme. Po zmražení rozmixujeme s trochou vody do hladka.

www.lahodnosti.cz

TIP: I po rozmixování do hladka zůstanou v dřeni malinová jadýrka. Pokud je nemáte rádi, použijte jen jahody.
Líbí se Vám tento recept? Chcete dostávat podobné sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu?
Přihlašte se k odběru receptů.
Nyní se podívejte do svého e-mailu. Přišla Vám od nás zpráva, kterou je třeba potvrdit. A pak se již nechte překvapit receptem na příští týden. Těšíme se na Vás. Klára Hlaváčová.

Vyzkoušíte?

Klára Hlaváčová

 

lahodnosti.cz

Autorka receptu, textu a fotografií: Mgr. Klára Hlaváčová, www.lahodnosti.cz

Tento článek Malinovo – jahodová dřeň (raw, vegan, bez lepku, bez cukru) lze šířit nekomerčním způsobem, pouze v nezkrácené podobě i s doprovodnými fotografiemi a se všemi aktivními odkazy a s odkazem nahttps://blog.lahodnosti.cz/malinovo-jahodova-dren-raw-vegan-bez-lepku-bez-cukru/ včetně celé této poznámky. Vaše sdílení oceňuji.

Žijeme také na facebooku: http://www.facebook.com/Lahodnosti, kde zveřejňujeme krásný obsah. Oceňujeme Vaše „lajkování“. ;)

raw sorbet zmrzlina

Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>