Pesto z medvědího česneku (raw, vegan)
Sezóna medvědího česneku je tu. Vyzkoušejte domácí pesto a připravte si ho na salátek, těstoviny nebo krekry. Recept podle Květy Vondrákové.
Přeji Vám lahodné pochutnání a starejme se nyní dobře o vlastní tělo,
Mgr. Klára Hlaváčová
Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz
Co potřebujeme? (Pro zobrazení ingrediencí klikněte na oranžový text)
medvědí česnek (natrháme čerstvý venku) – volně nasypeme do nádoby mixéru cca 2 litry
1 lžičku koření Mecheta s Irským mechem
4 lžíce bio olivového panenského oleje
1 lžíce bio raw dýňových semínek
citronová šťáva z 1 citronu nebo méně
(lahůdkové droždí – nemusí být)
1) Vše umixujeme nahrubo a vychutnáme. Chuť doladíme dle vlastní chuti.
Servírujeme na salátku, těstovinách, na krekry apod. Skladujeme v čisté skleničce v lednici.
Typ jídla: dipy, dresingy, hlavní jídla
Ingredience: citronová šťáva, dýňové semínko, koření mecheta, mecheta, medvědí česnek, olivový olej
Ingredience: citronová šťáva, dýňové semínko, koření mecheta, mecheta, medvědí česnek, olivový olej
Facebook Comments
‹ Nepečené proteinové koláčky z pohankové krupice (recept Markus Rothkranz) Rychlé sushi (raw/vegan) s Tamari omáčkou – FOTORECEPT podle Rothkranze ›