LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Pesto z medvědího česneku (raw, vegan)

pesto-2228269_640

Sezóna medvědího česneku je tu. Vyzkoušejte domácí pesto a připravte si ho na salátek, těstoviny nebo krekry. Recept podle Květy Vondrákové.

Přeji Vám lahodné pochutnání a starejme se nyní dobře o vlastní tělo,

Mgr. Klára Hlaváčová

logo250px

Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz 

těstoviny2-scaled-e1584525627646

Co potřebujeme? (Pro zobrazení ingrediencí klikněte na oranžový text)

medvědí česnek (natrháme čerstvý venku) – volně nasypeme do nádoby mixéru cca 2 litry

1 lžičku koření Mecheta s Irským mechem

4 lžíce bio olivového panenského oleje

1 lžíce bio raw dýňových semínek

citronová šťáva z 1 citronu nebo méně

(lahůdkové droždí – nemusí být)

IMG_20200317_113411

1) Vše umixujeme nahrubo a vychutnáme. Chuť doladíme dle vlastní chuti.

Servírujeme na salátku, těstovinách, na krekry apod. Skladujeme v čisté skleničce v lednici.

Líbí se Vám tento recept? Chcete dostávat podobné sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu?
Přihlašte se k odběru receptů.
Nyní se podívejte do svého e-mailu. Přišla Vám od nás zpráva, kterou je třeba potvrdit. A pak se již nechte překvapit receptem na příští týden. Těšíme se na Vás. Klára Hlaváčová.
Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>