Rychlé sushi (raw/vegan) s Tamari omáčkou – FOTORECEPT podle Rothkranze
Raw vegan „sushi, ve kterém se nekladou meze fantazie. Uděláme si pomazánku, potřeme plátky řasy Nori, dozdobíme zeleninou a máme hotovo. Je to velmi efektní, překvapivě rychlé a dobré. Vyzkoušíte?
Recept podle Markuse Rothkranze a Cary Brotman.
Přeji nám všem lahodné pochutnání a šťastné buňky,
Mgr. Klára Hlaváčová
Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz
Co potřebujeme? (pro zobrazení ingrediencí klikněte na oranžovou)
INGREDIENCE NA NÁPLŇ:
plátky řasy Nori
1 šálek raw vlašských ořechů (namočené)
1-2 mrkve
1/2 cukety
kus salátu (špenátu, cokoliv)
1 avokádo
rukola
POSTUP:
1) Slijeme vodu z ořechů, pokrájíme do mixéru s mrkví a umixujeme.
2) Pomazánkou potřeme plátek řasy Nori.
3) Dozdobíme na plátky nakrájenou cuketou, kterou poklademe na pomazánku. Dále salátkem, avokádem a rukolou.
4) Srolujeme a lehce stlačíme. Pokud to úplně dobře nedrží, prstem namočeným ve vodě rolku zahladíme vodou.
OMÁČKA:
Tamari
můžeme přidat lisovaný česnek
nebo lisovaný zázvor nebo oboje
Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz
Podrobný návod naleznete ve videu.
Facebook Comments
‹ Pesto z medvědího česneku (raw, vegan) Dokonalé cibulové wrapy (raw, vegan) podle TannyRaw ›