LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Mramorový mangový dortík (raw, vegan) – recept od zákazníka

118686412_3350726858486765_8497692580342571640_n

Mangový mramorový dortík podle pana Lubomíra Kučery. Recept jsem konečně vyzkoušela a je jedinečný. Děkuji.

Zajímá vás, jak jednoduše udělat mramorovou strukturu na raw dortu? Čtěte dále.

Přeji nám všem lahodné pochutnání a šťastné buňky,

Mgr. Klára Hlaváčová

logo250px

Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz 

cerstve-datle-medjool-jumbo-izrael-1kg-xl-supreme

Co potřebujeme? Pro zobrazení ingrediencí klikněte na oranžový text:

KORPUS:

150g bio a raw vlašských ořechů

100g datlí Aseel nebo Medjool

1) Umixujeme a napěchujeme do dortové formy.

KRÉM:

2 zralá manga

120ml panenského bio kokosového oleje

2 polévkové lžíce medu nebo bio agávového sirupu

2) Vše umixujeme na hladký krém. Poté vylijeme na korpus.

cocoa-1901137_640

OZDOBENÍ:

1 polévková lžíce nepraženého bio kakaa

3) Důležité: trochu krému, stačí opravdu malinko, necháme v mixéru a přidáme 1 polévkovou lžíci raw kakaa. Lehce mixneme. Krém nalijeme na korpus a např. párátkem zlehka hnědý kakaový krém rozetřeme. Uděláme tak mramorovou strukturu. Pak už jen necháme vychladit a dobrota je na světě.

raw_dort 3

POSTUP (SHRNUTÍ):

1) Vlašské ořechy a datle umixujeme a napěchujeme do dortové formy.

2) Manga, panenský kokosový olej a sladidlo umixujeme na hladký krém. Poté vylijeme na korpus.

3) Trochu krému, stačí opravdu malinko, necháme v mixéru a přidáme 1 polévkovou lžíci raw kakaa. Lehce mixneme. Krém nalijeme na korpus a např. párátkem zlehka hnědý kakaový krém rozetřeme. Uděláme tak mramorovou strukturu. Pak už jen necháme vychladit a dobrota je na světě.

Líbí se Vám tento recept? Chcete dostávat podobné sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu?
Přihlašte se k odběru receptů.
Nyní se podívejte do svého e-mailu. Přišla Vám od nás zpráva, kterou je třeba potvrdit. A pak se již nechte překvapit receptem na příští týden. Těšíme se na Vás. Klára Hlaváčová.

Autor Text receptu a receptu: Lubomír Kučera, děkuji

logo250px

Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz 

 

Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

, ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>