Mramorový mangový dortík (raw, vegan) – recept od zákazníka
Mangový mramorový dortík podle pana Lubomíra Kučery. Recept jsem konečně vyzkoušela a je jedinečný. Děkuji.
Zajímá vás, jak jednoduše udělat mramorovou strukturu na raw dortu? Čtěte dále.
Přeji nám všem lahodné pochutnání a šťastné buňky,
Mgr. Klára Hlaváčová
Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz
Co potřebujeme? Pro zobrazení ingrediencí klikněte na oranžový text:
KORPUS:
150g bio a raw vlašských ořechů
100g datlí Aseel nebo Medjool
1) Umixujeme a napěchujeme do dortové formy.
KRÉM:
2 zralá manga
120ml panenského bio kokosového oleje
2 polévkové lžíce medu nebo bio agávového sirupu
2) Vše umixujeme na hladký krém. Poté vylijeme na korpus.
OZDOBENÍ:
1 polévková lžíce nepraženého bio kakaa
3) Důležité: trochu krému, stačí opravdu malinko, necháme v mixéru a přidáme 1 polévkovou lžíci raw kakaa. Lehce mixneme. Krém nalijeme na korpus a např. párátkem zlehka hnědý kakaový krém rozetřeme. Uděláme tak mramorovou strukturu. Pak už jen necháme vychladit a dobrota je na světě.
POSTUP (SHRNUTÍ):
1) Vlašské ořechy a datle umixujeme a napěchujeme do dortové formy.
2) Manga, panenský kokosový olej a sladidlo umixujeme na hladký krém. Poté vylijeme na korpus.
3) Trochu krému, stačí opravdu malinko, necháme v mixéru a přidáme 1 polévkovou lžíci raw kakaa. Lehce mixneme. Krém nalijeme na korpus a např. párátkem zlehka hnědý kakaový krém rozetřeme. Uděláme tak mramorovou strukturu. Pak už jen necháme vychladit a dobrota je na světě.
Autor Text receptu a receptu: Lubomír Kučera, děkuji
Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz
Typ jídla: dezert, dezerty
Pomůcky: mixér
Ingredience: agávový sirup raw, čerstvé datle, datle Aseel, datle Medjool, mango, nepražený kakaový prášek, panenský kokosový olej, vlašské ořechy
Pomůcky: mixér
Ingredience: agávový sirup raw, čerstvé datle, datle Aseel, datle Medjool, mango, nepražený kakaový prášek, panenský kokosový olej, vlašské ořechy
Facebook Comments
‹ Kelpové špagety (nudle) s pestem z medvědího česneku RAW ŽAMPIONOVÁ PIZZA – jako pravá :) ›