Domácí nanuk s jahodami a bezovou šťávou (raw, vegan)
Co může být více osvěžující než domácí nanuk? Vyzkoušejte na mnoho způsobí a nezapomeňte nanuk obohatit o nutriční látky, jako je třeba mořská řasa Irský mech. Navíc se jedná o snadný způsob, jak s radostí pozorovat jíst nadšené děti mořské řasy.
Dobrou chuť přeje Květa Vondráková
Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz
Co potřebujeme? (pro zobrazení ingrediencí klikněte na oranžový text)
hrst lesních nebo zahradních jahod
bezovou šťávu (kupovanou nebo doma vyrobenou z černého bezu)
špetku Odsoleného prášku z Irskécho mechu (alternativa kolagenu)
vodu
formičky na nanuky
POSTUP:
1) Jahody promixujeme s vodou, bezovou šťávou a s Odsoleným prášekem z Irského mechu.
2) Nalijeme do formiček a necháme zmrazit.
Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz
Facebook Comments
‹ Jak si udělat domácí kokosový jogurt? (raw, vegan – bez mléka) Pizza placky – pizza chleba (raw, vegan, bez lepku) ›
Comments are currently closed.