LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Domácí nanuk s jahodami a bezovou šťávou (raw, vegan)

IMG_20220609_081257Co může být více osvěžující než domácí nanuk? Vyzkoušejte na mnoho způsobí a nezapomeňte nanuk obohatit o nutriční látky, jako je třeba mořská řasa Irský mech. Navíc se jedná o snadný způsob, jak s radostí pozorovat jíst nadšené děti mořské řasy. :)

Dobrou chuť přeje Květa Vondráková

logo250px

Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz 

IMG_20220609_081237

Co potřebujeme? (pro zobrazení ingrediencí klikněte na oranžový text)

hrst lesních nebo zahradních jahod

bezovou šťávu (kupovanou nebo doma vyrobenou z černého bezu)

špetku Odsoleného prášku z Irskécho mechu (alternativa kolagenu)

vodu

formičky na nanuky

70g-odsoleny-prasek-z-irskeho-mechu-vegan-alternativa-kolagenu

POSTUP:

1) Jahody promixujeme s vodou, bezovou šťávou a s Odsoleným prášekem z Irského mechu.

2) Nalijeme do formiček a necháme zmrazit.

IMG_20220609_081242

logo250px

Nejen inspiraci, ale nejkvalitnější ingredience pro toto jídlo seženete v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz 

Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

,

Comments are currently closed.