LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

RAW piña colada kuličky (vegan, bez lepku)

imageresize-16

Léto nás již zve na slunečné pláže. A s tím spojené asociace. Piña colada kuličky obsahují tučný kokos, ale i trochu ořechů a sušené ovoce. Zdroje zdravých tuků se hodí i v létě.

Piña colada se pije zejména na karibských plážích. Raw piña colada kuličky Květa Vondráková upravila na evropské poměry, ale zachovala vysoce kvalitní základní suroviny. Přeneste co na karibské pláže spolu se mnou. :)

, ,

3 lahodná smoothie podle Fully Raw Kristiny – s čokoládou, se špenátem i borůvkami + tip, jak na zelená smoothie u dětí.

1

Zdá se mi, že Kristina je přebornicí ve smoothie, která jsou na všechny způsoby skutečně lahodná. A také je přebornicí ve zmrzlinách. Dnes mám pro vás 3 „vyletněné“ recepty na smoothie od Kristiny. Plus tip, jak na zelená smoothie u dětí.

,

Raw salát coleslaw s majonézou

10597245_338106469681931_413545632_n

Možná právě Vám v živé stravě chybí určité chutě z vařené kuchyně? Nebo chcete v rámci svého jídelníčku vyzkoušet zdravou variantu určitého jídla? A nebo chcete prostě udělat něco nového? Tak či tak, raw salát coleslaw s majonézou je vynikající ať už s majonézou nebo bez ní.
Chcete dostávat nové sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu? Chcete se nechat inspirovat? Přihlašte se k odběru receptů. Přátelé a zákazníci Lahodností každý týden exluzivně dostávají nový sezónní recept do e-mailové schránky jako první. :) K odběru se přihlásíte na hlavní stránce Lahodností úplně dole.

Příklad jídelníčku na jeden den + 4 recepty

day-4 (2)

Toto video patří k sérii „Za 14 dní do plavek“, kterou Kristina natočila před několika měsíci. Uvádí v něm nejen lahodné recepty na smoothie a šťávy, ale také příklad jídelníčku na jeden den.
V článku naleznete recept na 3 smoothie/šťávy a recept na tropický salát se zálivkou z konopného semínka. Lahodnou chuť ;)

5 raw salátových dresingů podle Kristiny

maxresdefault

Umět a zkoušet dobré salátové zálivky je v živé kuchyni velmi zábavné. I stejný salát udělají různé zálivky úplně jiným a uspokojí naše chuťové buňky.

Dnešních 5 inspirací na jednoduché a rychlé salátové dresingy vytvořila Kristina. Chuťové dokonalé zálivky jsou nejen velmi lahodné, ale také krásně barevné. Dají se jíst i očima.