LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Rychlé okurkové pickles hotové přes noc (raw, vegan, bez lepku)

Raw-Sweet-Bread-and-Butter-Overnight-Pickles66

Rychlé okurkové pickles jsou úžasně lahodné. Navíc jsou hotové přes noc. A čím déle je necháte, tím jsou lepší.

Tento „lák“ na okurky je naprosto dokonalý. Po snězení lák nevylévejte, prostě si udělejte další okurky. Lák Vám skvěle poslouží také jako jednoduchá zálivka na salát.

Nekuřecí salát podle Fully Raw Kristina s cizrnou a bylinkami (raw, vegan)

maxresdefault

Možná vám přijde vhod recept na salát s vynikající krémovou zálivkou od Kristiny. Co naplat, jsem salátová :)

Podobné saláty děláme doma často a brzy pro Vás nafotím náš nejoblíbenější super jednoduchý recept s kešunézou z kapary.

Kristinin nekuřecí salát je hutný, protože je v něm cizrna. A tak pokud jste začali sportovat, doporučuji k naplnění bříška a doplnění bílkovin.

„Udělej si vlastní“: hořčici! (raw, vegan, bez cukru, bez lepku) seriál, díl 5/6

mustard

„Udělej si vlastní“ je cyklus videí od Markuse Rothkranze, jak si sám vyrobit vlastní super zdravá ochucovadla do jídel místo fastfoodových nezdravých.

Těšte se tak na majonézu (již uveřejněno), kečup (již uveřejněno), hořčici, dresing tisíc ostrovů (již uveřejněno), pálivou omáčku (již uveřejněno) a lák. Připraveni na smršť chutí? Zapomeňte na náhražky, pojďte do plných chutí.

5 raw salátových dresingů podle Kristiny

maxresdefault

Umět a zkoušet dobré salátové zálivky je v živé kuchyni velmi zábavné. I stejný salát udělají různé zálivky úplně jiným a uspokojí naše chuťové buňky.

Dnešních 5 inspirací na jednoduché a rychlé salátové dresingy vytvořila Kristina. Chuťové dokonalé zálivky jsou nejen velmi lahodné, ale také krásně barevné. Dají se jíst i očima.