LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Vláčné mrkvovo-cuketové „bramboráčky“ (raw, vegan, bez lepku)

IMG_8142 (1) copy copy

Mám ráda jednoduché recepty „co dům dal“. Nevyžívám se příliš v dlouhém vaření a přípravě jídla a tak pokrmy z pár ingrediencí (a přitom absolutně lahodné) mě uvádějí v nadšení.

Ochutnejte mrkvovo-cuketové placky, které jsou vláčné, lehce mastné a s majoránkou, česnekem a solí připomínají malé bramboráčky.

Jak udělat raw rolky a palačinky? Rolky z červené papriky

Raw-Red-Bell-Pepper-Wrap-1

Celý proces Vám ukážu na famózním receptu na rolky z červené papriky podle Amie Sue. Princip je ale stále stejný, ať již děláte palačinky z banánu na sladko nebo zeleninové rolky na slano.

Ačkoliv jsou zeleninové rolky super jednoduché, je docela alchymie vychytat je chuťově. Pokud rolka nechutná 100% lahodně, roluji ji rovnou na kompost. To, že je navíc (jako vše v živé stravě) dokonale zdravá je klíčovým bonusem, který nám raw strava dává každý den.

Lahodné raw mexické burrito se zálivkou

tumblr_moxkdkXhCq1svzuz5o1_1280

S nastávajícím podzimem možná máte chuť na sytější jídla. Další z jednoduchých receptů podle Fully Raw Kristina. K tomuto receptu je potřeba poměrně velká rozmanitost ingrediencí, ale to si zase každý upravíme dle svojí chuti a možností. ;) V receptu tedy (ostatně jako vždy) můžete dle chuti vynechat nebo přidat ingredience, aneb co dům dá.