LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Jarní svačinka: raw chleba s fermentovaným kešu sýrem a řeřichou

IMG_9583 (1)

Přináším odlehčenou jarní inspiraci na svačinu, oběd nebo i večeři. Aktuálně hodně klíčím řeřichu, rukolu a brokolici (oproti loňsku, kdy jsem klíčila ve velkém ředkvičku a alfalfu). Klíčení si maximálně užívám a letos mě fakt baví.

Recept naleznete v článku

Raw rajčatovo-bazalkový sýr s Irským mechem

Sun-dried-Tomato-and-Basil-Cheese-Spread4

Občas těm, kdo zkouší raw stravu nebo o ní uvažují (či ji dokonce už žijí) mohou chybět určité potraviny, resp. chutě. Občas si mezi smoothiem a lahodným pudingem vzpomenu jaké by to bylo jíst chléb a sýr. Ovšem chléb a sýr, který mi prospívá, po kterém se cítím báječně a jehož jedením jsem zdravější a krásnější.
Mám pro Vás vynikající zprávu! Pokud Vám chybí chléb a sýr, poslední výmluva právě padla!