LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Cibulovo – koprové raw krutony s Amie Sue (Nouvea Raw)

Raw-onion-and-dill-croutons1 (1)

Pohladil mě anděl… A to v podání nádherných stránek s raw a veganskými recepty Amie Sue Nouvea Raw. Velmi oceňuji Terezku, že vložila odkaz na tyto stránky do diskuze a Taru, která se přidala :). Ihned jsem pocítila obrovské nadšení a stránky četla až do dvou hodin do rána (což u mě vůbec není obvyklé). Poté jsem napsala Amie Sue nadšený e-mail a po dopisování jsme zjistily, že máme společný pohled na svět.

Amie Sue získala v zahraničí již mnoho ocenění, např. za nejoblíbenější raw blog, nejoblíbenějšího Raw Gurmet Chef kuchaře a za nejlepší raw fotografie. Také jste nevěděli, že něco jako Raw Oscaři existují? Jojo, živá strava hýbe světem… Nyní tyto oceněné recepty a fotografie můžete vídat i na našem hezky českém Lahodném blogu. :-D Wow…

Příklad jídelníčku na jeden den + 4 recepty

day-4 (2)

Toto video patří k sérii „Za 14 dní do plavek“, kterou Kristina natočila před několika měsíci. Uvádí v něm nejen lahodné recepty na smoothie a šťávy, ale také příklad jídelníčku na jeden den.
V článku naleznete recept na 3 smoothie/šťávy a recept na tropický salát se zálivkou z konopného semínka. Lahodnou chuť ;)