LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Plněné broskve ala koblihy podle Fully Raw Kristiny

donuts3

 

Naprosto dokonalé a jednoduché plněné broskve na způsob koblih, které jsem doma právě udělala. A snědla. :) Co si připravím, to si také sním. ;)
Krásný nápad, který pobaví dospělé i děti.
Recept od Kristiny je již starší a tak mám velkou radost, že jsem na něj narazila.

V závorce u ingrediencí uvádím i suroviny, kterými můžete nahradit ty původní od Kristiny, aniž byste příliš změnili chuť. Čím více čerstvých surovin ale použijete, tím více si pochutnáte. Léto přímo vybízí k zakousnutí se do šťavnatého ovoce.

Co potřebujeme?

6 plochých nebo kulatých broskví (s plochými se Vám bude lépe tvořit)
4 čerstvé fíky (nebo raw sušené fíky nebo datle či jiné sušené ovoce)
„maso“ z 1-2 mladých kokosů (nebo 1 a 1/2 šálku raw strouhaného kokosu)
voda z mladého kokosu (nebo čistá voda)
3 bio datle (čerstvé nebo sušené v raw kvalitě)
1/4 až 1/2 šálku raw kešu (nemusí být)
1/2 bio vanilkového lusku nebo 1 lžička vanilkového prášku
trochu nastrouhané kůry z bio limetky, bio citronu a bio pomeranče nebo grepu na posypání

donuts2

1) Broskve rozpůlíme a odpeckujeme. Pokud máte kulaté broskve a chcete, aby dobře ležely na talíři, můžete odkrojit trochu i jejich vrchní část.
2) Čerstvé fíky rozpůlíme a vydlabeme vnitřek a dáme na plátek broskve. Přiklopíme druhou půlkou broskve. Pokud máme sušené, umixujeme je s trochou čisté vody nebo s vodou z mladého kokosu.
3) „Maso“ z mladých kokosů nebo strouhaný raw kokos, datle, kešu a vanilku umixujeme do hladka. Naneseme na plněné broskve jako šlehačku.
4) Závěrem šlehačku posypeme strouhanou kůrou.
Líbí se Vám tento recept? Chcete dostávat podobné sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu?
Přihlašte se k odběru receptů.
Nyní se podívejte do svého e-mailu. Přišla Vám od nás zpráva, kterou je třeba potvrdit. A pak se již nechte překvapit receptem na příští týden. Těšíme se na Vás. Klára Hlaváčová.

donuts5

Řekněte sami: vypadají plněné broskve ala koblihy milionkrát chutněji a šťavnatěji než ty zpracované? Jen se zakousnout. Hmmmm.
Přeji Vám šťastné buňky a šťastná zakousnutí,
Klára Hlaváčová
www.lahodnosti.cz

donuts1

Autor textu: Klára Hlaváčová, www.lahodnosti.cz

Autor receptu a fotografií: https://www.youtube.com/watch?v=kDGKEiKZxdw

Tento článek Plněné broskve ala koblihy podle Fully Raw Kristiny lze šířit nekomerčním způsobem, pouze v nezkrácené podobě i s doprovodnými fotografiemi a se všemi aktivními odkazy a s odkazem nahttp://blog.lahodnosti.cz/plnene-broskve-ala-koblihy-podle-fully-raw-kristiny/ včetně celé této poznámky. Vaše sdílení oceňuji.

Žijeme také na facebooku: http://www.facebook.com/Lahodnosti, kde zveřejňujeme krásný obsah. Oceňujeme Vaše „lajkování“. ;)

donuts3

Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

2 komentáře ke článku “Plněné broskve ala koblihy podle Fully Raw Kristiny

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>