LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Top 8 superfood z živé stravy podle Mirandy Kerr

miranda-kerr-net-a-porter

 

Miranda Kerr je světová topmodelka, která velmi úspěšně využívá určitý podíl živé stravy ve svém jídelníčku pro svůj krásný vzhled, hladkou pleť, zdravé tělo i dostatek energie. Ráda se nechávám inspirovat lidmi, kteří jsou dokonale zdraví, skvěle vypadají a jsou úspěšní. :)
Ve videu Mirranda popisuje top 8 produktů z živé stravy, superfood, které nejraději využívá a proč.

 

 Jako první jmenuje šťávu z noni, protože je skvělá nejen pro pleť, ale celkově pro naše tělo a zdraví. Více o jedinečných účincích NONI se dozvíte v Lahodném e-shopu u popisu produktu ZDE: www.lahodnosti.cz/stava-z-noni-bio-velke-baleni-946-ml

 

Organic_Noni_calivita_www-350x350_0

Bio šťáva z NONI – www.lahodnosti.cz

 

Na druhém místě jmenuje kokosový olej za studena lisovaný a v bio kvalitě. Používá ho v podstatě denně. Je skvělý nejen na trávení, ale v živé kuchyni představuje skutečně univerzální prostředek pro vnitřní i vnější použití. Kokosový olej vybírejte skutečně pečlivě, vždy podle kvality,způsobu zpracování a dodavatele.

 

olej-350x350_0

Bio kokosový olej v raw kvalitě s lahodnou chutí – www.lahodnosti.cz

 

Na třetím místě je pro Mirrandu avokádo, které je plné zdravých a pro tělo dokonale využitelných tuků.
Dále zmiňuje quinou, která je pro ni zdrojem kompletních proteinů.
Jako další z jejích top oblíbených superfood jmenuje prášek z acai, kakaový prášek, maca prášek a chia semínka pro jejich komplexnost, schopnost zvednout hladinu energie a celkově příznivě působit na celé tělo i mysl (mají např. pozitivní účinky na paměť). Tato superfood také pozitivně působí na naši náladu a radost ze života. Toto vše používá denně.

 

acai-bio-prasek-125-g-350x350_0

Prášek z Acai BIO RAW – www.lahodnosti.cz

 

Necháte se také inspirovat? Dokonalé je, že v živé stravě jsou tato superfood nejen super zdravá, ale i super lahodná.
Krásný den všem, Klára

 

makove-opojeni-48

 

Líbí se Vám tento recept? Chcete dostávat podobné sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu?
Přihlašte se k odběru receptů.
Nyní se podívejte do svého e-mailu. Přišla Vám od nás zpráva, kterou je třeba potvrdit. A pak se již nechte překvapit receptem na příští týden. Těšíme se na Vás. Klára Hlaváčová.

 

 

Klára Hlaváčová pro Lahodnosti.cz
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=LAURTpO5x1c
Autor vlčích máků: Fotograf Martin Rak, www.martinrak.cz

 

acai-calivita-350x350_0

www.lahodnosti.cz

 

Chia-800x800_0

Cha semínka BIO RAW – www.lahodnosti.cz

 

kakaovy-prasek-raw-neprazeny-zivy-052ebd84-350x350_0

Nepražený raw BIO kakaový prášek – www.lahodnosti.cz

 

 

Tento článek Top 8 superfood z živé stravy podle Mirandy Kerr lze šířit nekomerčním způsobem, pouze v nezkrácené podobě i s doprovodnými fotografiemi a se všemi aktivními odkazy a s odkazem nahttp://blog.lahodnosti.cz/top-8-superfood-z-zive-stravy-podle-mirandy-kerr/ včetně celé této poznámky. Vaše sdílení oceňuji.

Žijeme také na facebooku: http://www.facebook.com/Lahodnosti, kde zveřejňujeme krásný obsah. Oceňujeme Vaše „lajkování“. ;)

maca-1-350x350_0

MACA v raw a bio kvalitě – www.lahodnosti.cz

Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

, ,

15 komentářů ke článku “Top 8 superfood z živé stravy podle Mirandy Kerr

  • Lída napsal:

    Děkuji za zasílání receptů:-)

  • sylvie syrová napsal:

    Předem děkuji za recepty, už se těším :)

  • Klára napsal:

    Na stránkách jsem nahoře v pravém menu umístila formulář pro registraci. Minulý týden jsem odesílala recept na raw štrůdl /ten zveřejním tuto neděli/ a dneska na úžasné raw makovky s kurkumou.

  • Bjetka napsal:

    Ahoj,
    chtěla jsem se zeptat, jak používáte chia semínka? Ostatní semínka nebo oříšky namáčím, pak proplachuju a nakonec přebytečnou vodu sleju, ale chia semínka po namočení jaksi nejdou proplachovat. Používáte tedy i tu namáčecí vodu?
    Díky za tipy :)

    Bětka

    • Klára napsal:

      Bětko, já ano, proplachovat to fakt nejde a tak si s tím nedělám hlavu ;)

      • Bjetka napsal:

        Díky za odpověď. Čekala jsem nějaký mistrný trik na proplachování, tak nic, no :)

        Dnes jsem si udělala smoothie co dům dal: chia semínka (s nadšením zakoupená před nějakou dobou, moc si s nima nevím rady), spirulina (válí se mi tu nějaké zbytky z období nadšení zelenýma potravinama, samotné je teď už jím jen občas, chutě se mění), řapíkatý celer (potřeboval už dojíst), jablíčka, spoustu jablíček (podzim, co víc k tomu říct) a baobab (nejnovější objevy, máme tu baobab, lucumu a macu a zkouším různé kreace, to mě vždycky nejvíc baví). Výsledek byl překvapivě velmi chutný :)

        • Klára napsal:

          Intuitivní „vaření“ je vždycky nejlepší, že ;)

          • Bjetka napsal:

            Jo,jo, to je vždycky nejlepší :)

            Hodně ráda si čtu recepty, ale pak se jimi nikdy moc neřídím. Inspiruju se a pak si to tvořím podle sebe.

            Takže díky za inspiraci :)

          • Klára napsal:

            Bětko, mám to stejně :-D Asi největší úlet je, když na vymýšlení receptů vážím suroviny :-D To si přijdu vždycky jak vědecký pracovník :-D

          • Bjetka napsal:

            Tak někomu se to pak třeba hodí, když dělá podobné recepty poprvé a bez udání množství by se do toho nepustil, takže to je fajn, když na to jdeš vědecky :)

            Já jen občas něco hrnkuju (měřím na objem) a pak mám už pár svých vyzkoušených receptů, kde znám množství, typu: na čtyři střední rajčata přidej půlku červené papriky, dva stonky řapíkatého celeru, trochu citronové šťávy, malilinkatý kousek zázvoru a je z toho výborná, moje nejoblíbenější rajčatová polévka (na závěr použij Vitamix :) ), ale stejně jsou ty kousky vždycky různě velké a taky různé chuti, tak je to pokaždé něco trošku jiného a přece stejně dobré. Právě ta rozmanitost chutí na raw stravě mi hodně učarovala. Začala jsem kvůli zdraví, ale teď si naplno užívám raw, protože mi to moc chutná a moooooc mě to baví :)

          • Klára napsal:

            Tyy jo, to zní dost dobře. Jen co potkám řapíkatý celer v bio kvalitě, jdu na to. Super inspirace.. Tohle na živé stravě taky miluju, ta rozmanitost a jak je cítit i každá jednotlivá uzrálost zeleniny a ovoce apod…

          • Bjetka napsal:

            Jím většinou jen tak a nebo navrch ještě posypu naklíčeným mungem nebo avokádem na kostičky. V létě jsem se této polévky nemohla nabažit, teď zase nastoupily podzimnější věci jako jablíčka, dýně, zelné pikles (taky na „tisíc“ způsobů) apod.

            Tak přeju dobrou chuť, ať se polévka vydaří :)

          • Klára napsal:

            Mňam… Mám ráda taky sypání z nakrájených sušených rajčátek… Tyy jo, kdybych nebyla líná, tak snad jdu na to i bez celeru ;)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>