LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Višňová raw zmrzlina

IMG_20140618_161037

 

Miluji recepty na zmrzliny v jakékoliv úpravě a množství. Nejraději mám ale přece jenom jednoduché kombinace, lahodně sladěné a dokonale vyvážené.

 

IMG_20140618_161102

 

Na zahrádce již máme hojnou úrodu višní a tak jsem vytvořila jednoduchý recept na zmrzku. Višně lze zaměnit za třešně, v tom případě ale zmrzlinu lehce dokyselíme citronem (nebo bio citronovou kůrou).
Asi litr vypeckovaných třešní rozmixujeme v mixéru a dáme do mrazáku ztuhnout. Na menší kousky „rozlámeme“ 2 – 3 banány a také je dáme zmrznout do mrazáku. Po několika hodinách (kdy zejména banány jsou zmrzlé) všechny ingredience do krémova rozmixujeme. Ozdobíme višněmi nebo malinami a raw pistáciemi a podáváme.

 

IMG_20140618_161047

 

Druhá zmrzlina na fotkách jsou banány rozmixované s kakaem a na závěr poprášené kakaovým práškem.

IMG_20140618_161055

 

Dobrou chuť, Klára

 

IMG_20140618_161115

 

IMG_20140618_161110

 

IMG_20140618_161120

 

www.lahodnosti.cz
Najdete nás i na facebooku: http://www.facebook.com/Lahodnosti
Autor fotografií: Klára Hlaváčová
 Článek povoluji šířit v nezkrácené podobě i s doprovodnými fotografiemi se všemi aktivními odkazy a s odkazem na www.blog.lahodnosti.cz včetně celé této poznámky.  Děkuji.

 

Typ jídla: ,
Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest4Email this to someone

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>