Nepečené proteinové koláčky z pohankové krupice (recept Markus Rothkranz)
Nepečené, raw, vegan a bez lepku. Recept podle Markuse Rothkranze ve videu. Níže máte jeho překlad s ingrediencemi a postupem. Užijte si tyto lahodné koláčky.
Nepečené, raw, vegan a bez lepku. Recept podle Markuse Rothkranze ve videu. Níže máte jeho překlad s ingrediencemi a postupem. Užijte si tyto lahodné koláčky.
V živé kuchyni se někdy názvy připodobňují k vařeným jídlům, aby se zmírnila závislost na vařeném a pokrm dané jídlo připomínal.
V případě této syrové pizzy to však neplatí – je to skutečná pizza. Výborná a sytá, takže zasytí i naše mužské protějšky.
Umím si představit vzít tuto pizzu i na oslavu a ukázat, že živá kuchyně zdaleka není „jenom“ salát.
„Udělej si vlastní“ je cyklus videí od Markuse Rothkranze, jak si sám vyrobit vlastní super zdravá ochucovadla do jídel místo fastfoodových nezdravých.
Těšte se tak na majonézu (již uveřejněno), kečup, hořčici, dresing tisíc ostrovů (již uveřejněno), pálivou omáčku (již uveřejněno) a lák. Připraveni na smršť chutí? Zapomeňte na náhražky, pojďte do plných chutí.
Vydatný podzimní salát s bio kurkumou a zázvorem, který v tomto období působí jako skvělá prevence nachlazení. Pro dostatek bílkovin jsou v salátu také semínka a dále kysané zelí.
Zálivka je jednoduchá, bez potřeby mixování.
„Udělej si vlastní“ je cyklus videí od Markuse Rothkranze, jak si sám vyrobit vlastní super zdravá ochucovadla do jídel místo fastfoodových nezdravých.
Těšte se tak na majonézu (již uveřejněno), kečup, hořčici, dresing tisíc ostrovů, pálivou omáčku (uveřejněno) a lák. Připraveni na smršť chutí? Zapomeňte na náhražky, pojďte do plných chutí.