LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Zeláky a zeleniňáky (nebo tak nějak :) (raw, vegan, bez lepku)

3A7B6772-E18E-4C25-8272-8799FA3C524E

Zeláky a zeleniňáky? :) (Jak je ta čeština tvárná :) ). Jde o to, že při jednom vaření (tvoření) vytvoříte 2 super rychlé druhy sušených krekrů – jeden ze zelí a jeden ze zeleniny (+ může být zelí). A to navíc z ingrediencí, které máte zrovna doma.

Jednoduchost především. A tak první krekry (zeláky) jsou ze 2 ingrediencí a ty druhé „co dům dal“. Doba přípravy? Závisí na tom, jak rychle umíte krájet zeleninu. :)

Vynikající salát s „kešunézou“ nejen na vánoce (raw, vegan)

img_7727

Nahlas přemýšlím, zda nevytvořit rubriku receptů „za 5 minut hotovo. I s mytím.“ Zjistila jsem totiž, že takové recepty mi jdou úplně nejlépe. Nejsem zrovna holka, co by se ráda a dlouho otáčela v kuchyni (ano, proto mám blog o jídle :) ), ale možná právě proto jsem mistrem rychlých receptů. Na Lahodném blogu jich mám však pomálu.

Stál by jsi, můj milý lahodný čtenáři, o takové recepty?

Salát s kešunézou je takovým podobným rychlým receptem. Je vynikající, jednoduchý a skvěle vám poslouží nejen na vánoční stůl.

, , ,