LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Krémová žampionová polévka (raw, vegan, bez lepku)

img_7475

Tak jak jsem dříve moc neměla ráda zeleninové polévky, koncem léta nastala polévková vlna. Polévku jím studenou, ale je možné mírně ji zahřát mixovánímv mixéru a nebo jí ohřát v sušičce či ve vodní lázni.

Je to také první recept, kde jsem použila rýžové miso. Kam ještě ho používáte? Dejte mi vědět do komentářů, ať načerpám inspiraci :)

Jahodový dortík ze 2 ingrediencí (raw, vegan, bez lepku, bez cukru, bez ořechů)

IMG_5978 (1)

Možná i vy máte podobnou zkušenost z dětství. Milovala jsem babiččiny ovocné knedlíky. Hlavně ty jahodové. Jedla jsem je tím způsobem, že jsem knedlíček rozkrojila a jahodu uvnitř jsem slupla jako malinu. Před nějakým časem jsem si uvědomila, že toto dělám se spoustou jídla – např. u raw dortíků. Sním ovocný nebo čokoládový krém a korpus nechávám na talíři.

A tak jsem si pro sebe vytvořila ideální jahodový dezert.

Jak začít s živou stravou? 3+1 tip

01d5ac049342e7a29076b6e7713e6d71

Podělím se s Vámi o vlastní zkušenost. Věřím totiž, že by Vás mohla inspirovat a také pobavit.

Na začátku bylo moje silné rozhodnutí „něco“ změnit. Konkrétně změnit pocit z mého vlastního těla a mysli.

Prvotně jsem nechtěla změnit stravu nebo nedej bože životní styl. Mým záměrem nebylo stát se vitariánem nebo vegtariánem či jiným „-ánem“. ;)

Chtěla jsem to vyzkoušet. Na 14 dní… Co je 14 dní oproti celému životu? Co je 14 dní oproti věčnosti? Zkusíte to také? Moje 4 tipy Vám pomohou.

, , ,