LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Tip na krásné balení dárků: svetry a flanelové košile na sklenice :-D

Sweater-Fleece-Cozy-NR19

Pamatuji si, že jsem sobě a Vám slíbila, že přinesu inspiraci na krásné balení lahodných dárků. Ruční práce nejsou mojí doménou, protože neoplývám potřebnou trpělivostí. O to více oceňuji ty, kteří ručními pracemi relaxují a pod jejich rukama vznikají nádherná díla, která mají duši a otisk toho, kdo je stvořil. Takovým případem jsou i ručně vyráběné dřevěné hřebeny a příbory pana Kříže, který jim vdechuje život. Podívat se na ně můžete ZDE.

Sweater-Fleece-Cozy-NR25

 Nechala jsem se inspirovat těmi, kdo podobné nápady s radostí realizují a tak pro ukázku uveřejňuji několik svetrů a flanelových košil na sklenice, které vytvořila Amie Sue. Amie Sue je nazývá bláznivými, ale mě podobné svetry a flanelky na cokoliv nyní přijdou ohromně moderní. Osobně jsem si nedávno koupila podobný svetr (rozuměj povlak) na polštář, na malou odkládací židličku i na hrnek. Jste-li zaměření tímto směrem, můžete si vyrobit svoje vlastní „svetry“ a „flanelové košile“. :) Ano, uznávám, když to tak po sobě čtu, zní to mírně bláznivě. Moje kamarádka zašla ale ještě mnohem dál a tak vlastní svetr mají i její květiny (resp. květináče), knihy a dokonce i obojek na psa.

Sweater-Fleece-Cozy-NV28

Podobné skleněné nádoby, sklenice s víčky, svícny, hrnky, kořenky, termosky nebo i květináče nakoupíte např. v Ikea. Mají ohromný výběr pro podobné tvoření a navíc zavedli freshbary. :)
Fantazii se meze nekladou a nebo (jak my říkáme doma po vzoru animované pohádky): vzhůru do nekonečna a ještě dál. Svetry a flanelové košile mohou mít tedy i vlastní kapsičky, cvočky, ozdoby nebo nápisy. A pokud obsah sklenice, kořenky nebo hrnečku naplníte něčím lahodným, úžasný osobní dárek je na světě. Co na to říkáte?
Time-for-teaNR19

Kapsička na čaj. I krtečkovi s velkými kapsami by se jistě líbila. :)

Mě však ani krásný foto návod Amie Sue nepřesvědčil, že bych to chtěla zvládnout sama – ale dostat podobný dárek by se mi skutečně líbilo.
Jak na to? Pokud máte chuť vyklidit skříně, jistě objevíte staré oblečení, svetry nebo mikiny, které se hodí k jedinému – k vyhození. A nebo právě k přetvoření do podobného úžasného nápadu.
Vyklízení starých věcí je moje oblíbené téma (moji přátelé by mohli vyprávět). Já jsem doma vyklízela letos již tolikrát a tak důkladně, že jsme s Jakubem nedávno vyhozené věci již opět dokupovali, protože jsme zjistili, že je přece jenom potřebujeme. :-D Můj vyklízecí nájezd většinou přežije jen to, co je skutečně pěkné a potřebné. A pak si občas říkám, že jeden jediný starý svetr by se mi na podobnou sklenici přece jen hodil. :-D
Fotonávod:

making-cozies2NR

making-cozies1NRmaking-cozies3NRmaking-cozies4NRmaking-cozies6making-cozies7NRmaking-cozies8NR

 

Pokud umíte plést, máte vyhráno. Pokud jste šikovní a máte podobný svetr, tak také. A pokud ani jedno z toho, můžete se pokochat, tak jako já, krásnými fotografiemi a nápadem.
A něco z vlny:

Sweater-CozyNR12

Sweater-CozyNR101

S kapsou – jako krteček.

 

Potřebujete-li podrobnější návod a umíte anglicky, mrknetě se zde: http://nouveauraw.com/raw-recipies/gift-ideas-raw-recipies/cozy-gift-idea/

Sweater-CozyNR77 Sweater-CozyNR88

Tea-Time-NR1Sweater-CozyBR3

Některé sklenice mají vlastní košili i svetr. ;)

Sweater-CozyNR8 Sweater-CozyNR11 Sweater-Fleece-CozyNR4 Sweater-Fleece-CozyNR5

Skvělé dózy na ořechy s víkem.

Sweater-Fleece-CozyNR6

Sweater-Fleece-Cozy-NR18 Sweater-Fleece-Cozy-NR20 Sweater-Fleece-Cozy-NR22 Sweater-Fleece-Cozy-NR23 Sweater-Fleece-Cozy-NR27

Krásný dárek i s dřevěnou přepravkou nebo proutěným košíkem.

Tea-Time-NR1Fleece-CozyNR2 Nouveauraw.com-Sweater-CozyNR1 NR21 Sweater-Fleece-CozyNR7 Sweater-Fleece-Cozy-NR13 Sweater-Fleece-Cozy-NR14 Sweater-Fleece-Cozy-NR16

Přeji Vám krásný vánoční čas, který mám moc ráda, Klára Hlaváčová
Líbí se Vám tento recept? Chcete dostávat podobné sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu?
Přihlašte se k odběru receptů.
Nyní se podívejte do svého e-mailu. Přišla Vám od nás zpráva, kterou je třeba potvrdit. A pak se již nechte překvapit receptem na příští týden. Těšíme se na Vás. Klára Hlaváčová.

Sweater-CozyNR9 Sweater-CozyNR10 Sweater-Fleece-CozyNR7

 




Chcete se přidat k facebookové skupině „Raw (živá) strava pro všechny“.
Vítejte a sdílejte: recepty, zkušenosti, dotazy, odkazy na své stránky, radosti a vše kolem živé stravy. Pozvěte své přátele, ať to zde žije.
https://www.facebook.com/groups/508540669248876/



Sweater-Fleece-Cozy-NR11 Sweater-Fleece-Cozy-NR12

Autor fotografií a nápadu: Amie Sue http://nouveauraw.com/raw-recipies/gift-ideas-raw-recipies/cozy-gift-idea/

Autor textu: Klára Hlaváčová, www.lahodnosti.cz

Článek a fotografie jsou uveřejněny s výhradním svolením jejich autorky Amie Sue. Nelze šířit bez povolení autorky. Lze sdílet za těchto podmínek níže:

Tento článek Tip na krásné balení dárků: svetry a flanelové košile na sklenice :-D lze šířit nekomerčním způsobem, pouze v nezkrácené podobě i s doprovodnými fotografiemi a se všemi aktivními odkazy a s odkazem nahttp://blog.lahodnosti.cz/tip-na-krasne-baleni-darku-svetry-a-flanelove-kosile-na-sklenice-d/ včetně celé této poznámky. Vaše sdílení oceňuji.

Žijeme také na facebooku: http://www.facebook.com/Lahodnosti, kde zveřejňujeme krásný obsah. Oceňujeme Vaše „lajkování“. ;)

 

 

Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>