LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Sušené lahodné dárky, které snadno vyrobíte doma

dehydrated-fruit-gift1

 

Miluji inspiraci na dárky, kterými mohu potěšit svoje blízké nebo sama sebe. Následující isnpirace pochází od Amie Sue a je geniální v tom, že podobné dárečky mohou sloužit jako samostatná drobná pozornost pro přátele a nebo jako krásně zabalený doplněk pro zakoupený dárek. Je krásné, když si uděláme čas sami pro sebe a pokud nás to baví, tento čas využijeme třeba výrobou podobných lahůdek.
Osobně dárky raději nakupuji, než sama vyrábím, protože neoplývám zrovna nekonečnou trpělivostí. ;) O to více oceňuji všechny ruční práce a nádherné domácí výtvory. Tato inspirace je však vhodná i pro netrpělivé – je totiž rychle hotová a není třeba ji balit – sní se i tak ;) A pokud jste netrpěliví skutečně hodně, vyberte si ovoce, které nemusíte ani loupat (jako jsou např. jablka, broskve apod.).

 

dehydrated-fruit-gift

 

Postupně uveřejním několik receptů na sušené ovoce a s tipy na jejich nakrájení, které ve výsledku vypadá skutečně krásně a na jejich zabalení. Darovat je můžeme např. ve skleněných nádobách nebo v sáčcích ovázaných stuhou. Sušené ovoce krásně vypadá ve skleněných nádobách nebo kornoutových sáčcích, kde na sebe klademe různé vrstvy, jako vidíte na obrázku.

 

dehydrated-fruit-gift4

 

Pokud chceme domácí sušené ovoce uchovat, nejlépe tak učiníme v uzavřených nádobách, kde v pohodě vydrží až 12 měsíců.
Sušené ovoce také můžete zakoupit v bio a raw kvalitě (např. v Lahodném e-shopu www.lahodnosti.cz) a takto krásně uspořádat do menších skleněných nádob a darovat jako vskutku originální a jedinečný dárek pro zdraví. V jednoduchosti je krása a kdo krásu oceňuje, potkává ji všude.

 

Líbí se Vám tento recept? Chcete dostávat podobné sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu?
Přihlašte se k odběru receptů.
Nyní se podívejte do svého e-mailu. Přišla Vám od nás zpráva, kterou je třeba potvrdit. A pak se již nechte překvapit receptem na příští týden. Těšíme se na Vás. Klára Hlaváčová.

 

dehydrated-fruit-gift2

 

Podobné skleněné nádoby prodává např. Ikea, sehnat se dají i ve velkých řetězcích a domácích potřebách. Kornoutové sáčky jsou dostání v papírnictví.
Těšte se na první isnpiraci sušeného ovoce. Sladké dny přeje Klára

 




Přidejte se k facebookové skupině „Raw (živá) strava pro všechny“.
Vítejte a sdílejte: recepty, zkušenosti, dotazy, odkazy na své stránky, radosti a vše kolem živé stravy. Pozvěte své přátele, ať to zde žije.
https://www.facebook.com/groups/508540669248876/



 

granatova-jablka-1-befbc024-800x800_0

Sušené ovoce v bio a raw kvalitě, jako je např. toto granátové jablko, naleznete na www.lahodnosti.cz

 

Autor receptu: Amie Sue http://nouveauraw.com/raw-recipies/gift-ideas-raw-recipies/
Autor textu a překlad: Klára Hlaváčová, www.lahodnosti.cz
Recept a fotografie jsou uveřejněny s výhradním svolením jejich autorky Amie Sue. Nelze šířit bez povolení autorky. Lze sdílet za těchto podmínek níže:

Tento článek Sušené lahodné dárky, které snadno vyrobíte doma lze šířit nekomerčním způsobem, pouze v nezkrácené podobě i s doprovodnými fotografiemi a se všemi aktivními odkazy a s odkazem nahttp://blog.lahodnosti.cz/susene-lahodne-darky-ktere-snadno-vyrobite-doma/ včetně celé této poznámky. Vaše sdílení oceňuji.

Žijeme také na facebooku: http://www.facebook.com/Lahodnosti, kde zveřejňujeme krásný obsah. Oceňujeme Vaše „lajkování“. ;)

 

Typ jídla: ,
Pomůcky:
Ingredience: , ,
Facebook Comments

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Email this to someone

,

2 komentáře ke článku “Sušené lahodné dárky, které snadno vyrobíte doma

  • terez.c napsal:

    Tyhle sušenosti jsou fakt pastva pro oči, nejkrásnější dekorace do kuchyně…už žádné nudné obrazy, ale živé umění :D

    • Klára napsal:

      Usušenosti :-D :-D Joo, jsou famozní… Ještě čeá další salva usušeností. jako dekorace je to nepřekonatelné… A chu´tově vskutku lahodné, jak jinak ;)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>