LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Krémová žampionová polévka (raw, vegan, bez lepku)

img_7475

Tak jak jsem dříve moc neměla ráda zeleninové polévky, koncem léta nastala polévková vlna. Polévku jím studenou, ale je možné mírně ji zahřát mixovánímv mixéru a nebo jí ohřát v sušičce či ve vodní lázni.

Je to také první recept, kde jsem použila rýžové miso. Kam ještě ho používáte? Dejte mi vědět do komentářů, ať načerpám inspiraci :)

RAW ŽAMPIONOVÝ GULÁŠ

1

Sdílím úžasný recept Lubomíra Špačka, který jsem si připravila již pětkrát. Miluji ho (ten guláš). Kdo má rád kmín, doporučuji přidat k umixování ještě velkou lžíci kmínu. Také tento recept, jako všechny další recepty, naleznete i na našem Lahodném e-shopu (www.lahodnosti.cz) na hlavní stránce.