LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Raw vlašský salát

Apple-Cabbage-Slaw-1

Raw vlašský salát ve skutečnosti není vlašským salátem ani zdaleka (což je podle mě moc dobře :) ). Obsahuje totiž červené zelí a jablka. Když jsem ho ale uviděla, první, co mě napadlo bylo, že je vypadá úplně stejně jako vlašský salát. Díky jablkům a zelí je salát velmi osvěžující, nádherně voní a má svěží a lehkou chuť. Chuťově se v salátu mísí sladké a kyselé, což mám moc ráda. Nenechte se odradit názvem (nebo Vás raw vlašský salát naopak přilákal?) a směle do toho.

Raw salát coleslaw s majonézou

10597245_338106469681931_413545632_n

Možná právě Vám v živé stravě chybí určité chutě z vařené kuchyně? Nebo chcete v rámci svého jídelníčku vyzkoušet zdravou variantu určitého jídla? A nebo chcete prostě udělat něco nového? Tak či tak, raw salát coleslaw s majonézou je vynikající ať už s majonézou nebo bez ní.
Chcete dostávat nové sezónní raw recepty přímo do Vaší mailové schránky bez hledání na internetu? Chcete se nechat inspirovat? Přihlašte se k odběru receptů. Přátelé a zákazníci Lahodností každý týden exluzivně dostávají nový sezónní recept do e-mailové schránky jako první. :) K odběru se přihlásíte na hlavní stránce Lahodností úplně dole.