LAHODNÝ BLOG

BLOG E-SHOPu Lahodnosti.cz

Budu 100% raw navždy? Nové video.

Unknown-1

Nový nadpis videa od Kristiny mě zaujal. I když na videa moc nekoukám (mám totiž pocit, že mě zdržují a že čtený text dle potřeby přelétnu mnohem rychleji. Máte to někdo taky tak?), tak na toto video jsem se koukla a rozhodla jsem se, že ho přeložím.

Zkrátka pokud žijete jiným životním stylem, než většinová společnost, tzv. zdravým životním stylem, asi si občas podobnou otázku kladete taky.

, ,

Jsme živá rodina: Cestování a raw strava 2. díl (12 tipů)

13

Když jsme se vrátili z našeho nedávného výletu od moře, pomyslela jsem si, jak je snadné žít v Česku raw životní styl. Česko je snad novodobou Mekkou vitariánů a přiznivců raw.

Skutečně, je snadné být v Česku raw. A je nádherné si to uvědomit. Máme zde velkou základnu příznivců raw stravy a raw životního stylu, velkou koncentraci raw restaurací (to píši s plným vědomím toho, že nejbližší raw restaurace nebo raw bistro je od nás vzdálené 2 hodiny cesty :-) ).

A jak je to s cestováním? Mých 12 tipů se dozvíte v článku.

, , ,

Jak začít s živou stravou? 3+1 tip

01d5ac049342e7a29076b6e7713e6d71

Podělím se s Vámi o vlastní zkušenost. Věřím totiž, že by Vás mohla inspirovat a také pobavit.

Na začátku bylo moje silné rozhodnutí „něco“ změnit. Konkrétně změnit pocit z mého vlastního těla a mysli.

Prvotně jsem nechtěla změnit stravu nebo nedej bože životní styl. Mým záměrem nebylo stát se vitariánem nebo vegtariánem či jiným „-ánem“. ;)

Chtěla jsem to vyzkoušet. Na 14 dní… Co je 14 dní oproti celému životu? Co je 14 dní oproti věčnosti? Zkusíte to také? Moje 4 tipy Vám pomohou.

, , ,