Mátovo-čokoládová zmrzlina. Musíte vyzkoušet. (raw, vegan, bez cukru)
Mátovo-čokoládová zmrzlina patří do kategorie „must try“. Musíte vyzkoušet. Ke konci školního roku jako dělané.
Mátovo-čokoládová zmrzlina patří do kategorie „must try“. Musíte vyzkoušet. Ke konci školního roku jako dělané.
Na raw palačinkách je báječné to, že je můžete mít nasušené dlouho dopředu a vydrží vám měsíce (6-12 měsíců!). Když chcete, jenom sáhnete po palačince, natřete ji raw marmeládou nebo krémem a voila!
Tato zmrzlina vznikla ráno jako víkendová snídaně. Ano, trochu netradiční, ale vezmeme-li v potaz, že se jedná jen o ovoce, tak je to jen jiná forma. Večer jsem dala zmrazit jahody a banány, ráno jen rozmixovala. Dobu přípravy (večerní i ranní) bych odhadla celkem na cca 6 minut.
Zkuste složitě vypadající košíčky. A přitom super jednoduché a rychlé. Ano, to fakt lze.
Košíčky na všechny možné způsoby. Inspirujte se receptem a tvořte klidně z toho, co máte právě doma.
Lahodná rychlá svačinka pro děti do školy i pro nás dospělé do práce. Lze udělat také jako rychlý moučník k odpolednímu kafíčku nebo čaji.
Mimořádná akce, abyste si mohli balení koupit o 30-35% levněji. Akce je časově omezená: pouze od pondělí 15. do středy 18.10.17 včetně.
Doma jsme si ustálili systém, kdy jeden večer v týdnu (obvykle v neděli) uděláme pár jídel a jíme je poté celý týden. Typicky děláme raw chleba, raw placky (jako jsou třeba zelňáky nebo cuketové vysoké placky), raw sušenky nebo malý dort (v malé dortové formě).
Tento týden jsem se rozmáchla a vyzkoušela jsem ještě borůvkové muffiny.